Gyereknapra kódolatlanná válik több tévécsatorna

Május utolsó vasárnapja hagyományos gyereknap, erre pedig több szolgáltató és tévécsatorna is kódolatlan napokkal készül. Vasárnap a Cartoon Network, valamint a Da Vinci is ingyenesen elérhető lesz.
Szabó Dániel, 2019. május 25. szombat, 14:51
Fotó: Pixabay

Gyereknap alkalmából a UPC Directnél, a Telekomnál, a PR-Telecomnál és a Vidanetnél kódolatlan lesz a Cartoon Network, így e szolgáltatók minden előfizetője láthatja majd a műsort - írja a DTV News.

De a portál arról is beszámol, hogy a június 3-ig kódolatlanul érhető el a Da Vinci ismeretterjesztő csatorna a MinDig TV Extra alapcsomag előfizetői számára.

A PR-Telecom a Cartoon Network további adókat is ingyenessé tesz június 3-ig: a Baby TV és a Duck TV a legkisebbeket célozza, mellette az óvodások és a kisiskolások a Nick Jr., Nicktoons és a JimJam csatornákon találhatnak kedvükre valót, a kicsit idősebbek pedig a Boomerangot nézhetik.

Emellett harmincnégy animációs filmet és sorozatot ajánl a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa azokból a filmekből, amelyeket a Magyar Média Mecenatúra Programban támogatott és jelenleg online nézhetők. Az érdeklődők egyebek mellett népmesékből, gyerekdal-feldolgozásokból, űrutazást, történelmet, természettudományi ismereteket bemutató vagy épp a családról, barátságról, városi életről szóló alkotásokból válogathatnak - áll a hatóság közleményében. Ezeket az alábbi linken nézheti meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK