Tizedével olcsóbb villanyszámlát ér a pontos fizetés

Tíz százalékos kedvezményt ad egy évig az energiaárból az E.On azon lakossági ügyfeleinek, akik a gazdasági nehézségek ellenére is pontosan fizették villanyszámláikat az idén - jelentette be Pál Norbert, az E.On Energiaszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.
Leszák Tamás, 2010. október 4. hétfő, 14:35
Fotó:

A Bónusz Kedvezmény névre keresztelt programra október 1. és november 30. között jelentkezhetnek a fogyasztók, eddig 1500 ügyfél regisztrált a kedvezményre - tette hozzá Pál.

Az energiár ilyen mértékű csökkentése a végszámlában átlagosan 6 százalékos csökkenést jelent, ami 2011-ben 4-5 ezer forintos megtakarítást hozhat a fogyasztóknak. A jelentkezők online adhatják le igényeiket, a regisztrációt követő havi számlában pedig már az olcsóbb energiadíj szerint számolják el fogyasztásukat. Az akció határozott időre szól, a regisztációt követő 12 hónapra kapják meg az ügyfelek a csökkentet árat az egyetemes szolgáltatói körben.

A társaság az év végén egy újabb akciót is tervez, amely a leginkább rászoruló fogyasztókat célozza majd, ennek részleteiről azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyvezető.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

morgoka, 2010.10.04 17:42

Szép és nemes.
Csak azt nem tudom, hogy ha olyannyira égetően szükséges az energiaszolgáltatónak a tarifaemelés, amiről hetek óta tárgyal a kormánnyal, akkor miből telik neki a reálértéken 6 %-os kedvezményre, a minden bizonnyal nagy létszámú előfizetői állomány számára - ugyanis a rendesen fizetők vannak túlnyomó többségben.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html