Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény tájékoztató szerint a nyílt tenderre csak a nyertes cég tett ajánlatot. A 250 autóbuszból 112 közösségi közlekedésre alkalmas távolsági, szóló, míg a további 138 szintén közösségi közlekedésre alkalmas, de elővárosi kivitelű autóbusz. A szerződésben rögzítették, ha a bérlő kevesebb megrendeléshez jutna, akkor a buszok felét a bérbeadó visszaveszi, és arányosan csökken a bérleti díj is.

A Partiscum Busz Kft.- a Céginfo.hu adatai szerint - 2001-ben alakult Szegeden, a jegyzett tőkéje 88,1 millió forint. Két tulajdonosa van, a kecskeméti székhelyű DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. és a Volánbusz Közlekedési Zrt. Az árbevétele az utóbbi években 350 és 520 millió forint körül alakult, néhány milliós nyereség mellett. A saját honlapján azt közli, hogy  a Tisza Volán alvállalkozójaként, továbbá különjáratú vonalakon közlekedik. (Újabb tízmilliárdokat osztott szét a kormány.)

A nyertes B & B Travel Személyszállító Kft. 2003-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. A Céginfo.hu által közölt tulajdonosi szerkezet nagyon kusza, abból egyedül egy magánszemély, Bakó Ádám nevesíthető. A 2014-es árbevétele 1,5 milliárd, míg a 2015-ös félmilliárd forint volt, kettő-, illetve egymilliós nyereség mellett.