Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A bank honlapján azt írja, hogy hogy 2017. február 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap az elektronikus rendszereken tervezett és ütemezett rendszerfejlesztést végeznek. Ehhez kapcsolódóan 2017. február 6-án, hétfőn bankszünnapot (könyvelési és pénztári szünnapot) tartanak.

Az érintett hétvégén, valamint a bankszünnap alatt, azaz 2017. február 4-én, 5-én és 6-án a telefonos ügyfélszolgálatok, valamint elektronikus banki szolgáltatásaink és alkalmazásaik működése szünetel, illetve valamennyi bankfiók és megyei vállalati iroda zárva tart.

Pénzügyi megbízások legkésőbb 2017. február 3-án, 20.00 óráig, ezt követően újra 2017. február 7-én, 8.00 órától adhatók. A fenti időszakra korábban beállított megbízások a bankszünnapot követő első munkanapon, azaz 2017. február 7-én, kedden teljesülnek.

A bankkártya-használatot és telefonos bankkártya-letiltást a fentiek nem érintik, az időszakban az alábbi szolgáltatásaik zavartalanul elérhetők: fizetés és vásárlás bankkártyával, készpénzfelvétel ATM-en keresztül, bankkártya-letiltás.