Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mészáros és Mészáros Kft. hat Észak-Balatoni település - Zalahaláp, Balatonfüred, Pápa, Veszprém, Ajka és Zirc - hulladékgazdálkodási infrastruktúráját, illetve technológiáját korszerűsíti az EU egészség- és környezetvédelmi célkitűzéseivel összhangban - olvasható a BÉT honlapján.

Veszprémben 4500 tonna éves kapacitású hulladékfeldolgozó technológiát telepítenek, amelyhez kiépítik a szükséges közműveket, valamint elvégzik a teljes irányítási rendszer telepítését és beüzemelését. Zalahalápon a lomtalanításból származó hulladékok, míg Balatonfüreden a komposztálásra beérkezett anyagok manipulációs és tároló tereit bővítik a hatékonyság javítása érdekében, Pápán pedig a szelektív hulladékok tárolására alkalmas csarnokot építenek ki.

Ajkán, Zircen és Veszprémben emellett négy betonozott lakossági hulladékudvart hoznak létre, amelyekhez kiépítik a szükséges közműrendszert - elektromos hálózat, szennyvízelvezetés, ivóvíz vezeték - is.

A Mészáros és Mészáros Ipari Kft. a legjobb ár-értékarányt tartalmazó ajánlatával nyert a nyílt közbeszerzési pályázaton. A fejlesztéseket az Opus Global Nyrt. érdekeltségébe tartozó Mészáros és Mészáros Ipari Kft. a FIDIC (Tanácsadó Mérnökök Nemzetközi Szövetsége) irányelvei alapján valósítja meg az EU által támogatott Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programban.

Az Opus Global Nyrt. tavaly apportálta építőipari portfóliójába a Mészáros Építőipari Holdingot, amelybe a Mészáros és Mészáros Kft. is tartozik. A kft. csakenem két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a mélyépítési munkákban, az elnyert megbízásokat projektalapon kezeli.