Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Érdemes szemügyre venni a boltláncok akcióit. A Lidl és a Penny Market olasz napokat tart, ennek megfelelően népszerű olasz élelmiszerek, többek között parmezán, paradicsomok és sok tészta is szerepel a kínálatukban - derül ki a Mindenár.hu élelmiszerár-összehasonlító oldalról.

Valamennyi boltláncban erős a zöldségkínálat. A fürtös paradicsomból 1 kiló az Auchanban 499 forint, a Sparban az 500 grammos kiszerelésben árult koktélparadicsom közel 900 forint, a Tescóban kapható negyedkilós bébi szilvaparadicsomnál közel 1200 forintra jön ki a kilós ár.

Krumpliban is nagy a verseny. Az édesburgonya kilója a Tescóban és a Lidlben 499 forint, ezzel szemben az Auchanban 699 forint. A sima krumpliból 5 kiló a Tescóban 899 forint, a Pennyben a hétvégén 2 kiló 499 forint, előbbinél a kilós ár 180 forint, utóbbinál 250 forint.

A tojásáraknál az eltérő méretek miatt a kilós árat érdemes figyelembe venni, ez alapján ráadásul jelentősek az eltérések. A Pennyben 526 forint egy kiló , az Aldiban vasárnaptól 538 forint lesz. Ugyanakkor a Tescóban közel 700 forint, a Sparban pedig az extra sárga néven futó tojás kilójáért több mint 800 forintot kell adni.

A csontos csirkemell az Auchanban és a Tescóban egyaránt egy-egy ezres, a csirkemellfilé kilója - 500 grammos kiszerelésben - a Sparban 1700 forint, a pulykamellfilé "egységára" a Lidlben 1446 forint, a Tescóban ugyanez 1 forinttal alacsonyabb.