Tovább bővít az Audi Magyarországon

Mintegy 1600 négyzetméterrel növeli az Audi Hungária Motor Kft. motorfejlesztő központjának alapterületét; többek között 12 fékpadot helyeznek el, amelyekkel tovább nő a kapacitás.
MTI-Eco, 2014. június 25. szerda, 16:26
Fotó: Napi.hu

A győri motorjárató központ bővítése tavaly kezdődött, várhatóan 2015 év elejére fejeződik be. A 12 fékpad közül az első ütemben hatot teszt üzemmódban telepítenek, további technikai- és raktárhelyiségekkel. A motorjárató padokon a négy hengerestől a 12 hengeres motorokig a teljesítmény, a károsanyag-kibocsátás és a zajszint tesztelésére lesz lehetőség - közölte a társaság.

Az épületegyüttesben jelenleg 14 nagyteljesítményű fékpad működik: tíz motor- és két súrlódásvizsgáló pad, egy offroad üzem tesztelésére alkalmas berendezés és egy klímavizsgáló pad. A tavaly üzembe helyezett klímavizsgáló padnak köszönhetően pedig már extrém éghajlati körülmények között is tesztelik a motorokat.

A vállalat közleménye szerint Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója döntő fontosságúnak értékelte a fejlesztést, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy garantálni tudják a haladás technikáját a győri motor- és járműgyárban.

Az Audinál jelenleg 187 mérnök dolgozik különböző fejlesztési projekteken, mint például a súrlódásoptimalizálás, a motorakusztikai vizsgálatok és a motorvariánsok fejlesztése.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

666ORDOG666, 2014.06.25 17:08

Hajrá Audi!
Hajrá Magyarország!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html