Tovább drágult a Császár-Komjádi felújítása

Újabb négyszázmillió forinttal drágult a Császár-Komjádi uszoda felújítása, a mostani módosítás hatással lesz a későbbi hasznosításra is - tette közzé az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok a Közbeszerzési Értesítőben.
Németh Géza, 2017. július 21. péntek, 15:31
Fotó: Napi.hu

Július elején egyszer már módosítást tett közzé a Nemzeti Sportközpontok, akkor az eredeti 3 milliárd 284 millió forint vállalási díj 3 milliárd 325 millió forintra emelkedett. Az első módosítás a létesítmény gyengeáramú hálózatának kismértékű változása miatt vált szükségessé.

A mostani - immár második - módosítás a 3 milliárd 325 millió forintot emeli 3 milliárd 753 millió forintra.

Az indoklás szerint a szerződésbe foglat munkák végzése során előre nem látható újabb munkák elvégzése vált szükségessé. Ez a vizes világbajnokság megrendezését követően - az üzemeltetési feltételek figyelembe vételével-  a hasznosítási lehetőségek bővülését is eredményezi.

A tendert még 2016 novemberében a CS-K Projekt 2016 Konzorcium nyerte. Ennek vezetője az Épkar Zrt., a tagja pedig a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. A felújítás a 2017-es vizes világbajnokság megrendezéséhez szükséges. A vb során a Komjádiban versenyeket nem rendeznek, de edzéshelyszínként használják.

HOZZÁSZÓLÁSOK