Tovább késik az új online sportfogadási oldal indulása

Nem tudható pontosan, hogy mikor indulhat el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala - mondta Tulik Ágnes, a társaság szóvivője szerdán az MTI-nek.
MTI-Eco, 2012. július 11. szerda, 20:20
Fotó: Napi.hu

A hírügynökség annak kapcsán kereste meg a társaságot, hogy a FortunaWeb szerencsejáték hírportál azt írta: a július 27-én kezdődő londoni olimpiára sem indul el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala.

Tulik Ágnes szóvivő tájékoztatása szerint az oldal indulása a tesztelési időszak hosszától függ, a dátumról mind a fogadókat, mind a sajtót értesíteni fogják.

A Szerencsejáték Zrt. június 8-án azt közölte, hogy csak a labdarúgó Európa-bajnokság után indulhat el a cég új sportfogadási oldala. A társaság a csúszást a beszállító késedelmével magyarázta.

A cég akkori tájékoztatása szerint a szerződött partner - a GTECH-G2 - a szerződés rendelkezéseinek megfelelően köteles az állami szerencsejáték-szervező esetleges kártérítési és egyéb igényeit kielégíteni. A társaság mindehhez még azt is hozzátette: a szükséges játékengedély beszerzése a törvényi előírásoknak megfelelően zajlik, a csúszás kizárólag a szállító késedelmével magyarázható.

HOZZÁSZÓLÁSOK