Tovább támogatja a vízilabdát a Vodafone

A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést – jelentette be kedden Beck György a Vodafone Magyarország, és Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke.
Napi.hu, 2015. június 30. kedd, 14:45
Fotó: Napi.hu

A hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében rendezik meg július 9-11. között a hagyományos Vodafone Kupát, amely a magyar férfi vízilabda válogatott számára az utolsó jelentős, többnapos felkészülési torna lesz a kazanyi vizes világbajnokság előtt. A Vodafone Kupán a világbajnoki címvédő Magyarország mellett Olaszország, Spanyolország és Ausztrália csapatai mérkőznek meg a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában.

A július 9-i nyitónapon Ausztrália ellen tesztelheti Benedek Tibor szövetségi kapitány, hogy hol tart a csapat a felkészülésben. A hagyományos torna második napján Spanyolország következik, a július 11-i zárónapon pedig Olaszország lesz a vb-címvédő magyar válogatott ellenfele a Hajós Alfréd Sportuszodában.

A vízilabda rajongói szombaton a strandvízilabda meccsek mellett a szintén a kazanyi VB-re készülő magyar és ausztrál női vízilabda válogatott összecsapását is megnézhetik.

Hosszú távú kapcsolat

A Vodafone Magyarország 2007 óta a magyar vízilabda elkötelezett támogatója, emlékeztetett Beck György, hozzátéve, hogy a Vodafone számára öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan sikeres sportágat támogathat, mint a vízilabda. Kemény Dénes pedig különösen fontosnak nevezete a támogatók szerepét, hiszen ők biztosítják azt a stabil hátteret, amelyre a vízilabdasport épül.

2007 óta a magyar vízilabdasport egy férfi olimpiai bajnoki címet (2008) és világbajnoki elsőséget (2013), egy Európa-bajnoki ezüstérmet (2014), két Európa-bajnoki bronzérmet (2008, 2012), egy női világbajnoki bronzérmet (2013), két női Európa-bajnoki bronzérmet (2012, 2014) és számos utánpótlás sikert ünnepelhetett, köztük a 2012-es perthi junior világbajnoki ezüstéremmel a lányoknál és a fiúknál, valamint a 2014-es fiú ifjúsági világbajnoki címmel és leány világbajnoki bronzzal.

Ugyanebben az időszakban a Vodafone is számos újdonsággal és fejlesztéssel jelent meg a magyar piacon. A Vodafone kiépítette az ország 98,4 százalékán elérhető mobil szélessávú hálózatát, a 2012 őszén bevezetett Red csomagokkal elsőként tette elérhetővé a korlátlan hívás és üzenetküldés lehetőségét, idén áprilisban pedig a roaming szolgáltatásokat forradalmasította a Red Roaming EU csomagok bevezetésével, amelyekkel az előfizetők ugyanúgy használhatják a mobiljukat Európa legnagyobb részén, mint itthon.

HOZZÁSZÓLÁSOK