Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. stratégiai befektetőként lép be a HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. életébe, a cégbírósági bejegyzést követően pedig a társaság csatlakozik a Hungarikum Alkusz cégcsoport tagvállalataihoz, ésHUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. néven folytatja tovább piaci működését.

A HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft mint önálló jogi entitás továbbra is a nagyvállalati piac építőipari szektorában felépített ügyfélkörét, valamint egyéb kis és nagyvállalati partnereit szolgálja majd ki. A vállalat ügyvezetői pozícióját pedig változatlan módon, Kárpáti Gábor fogja ellátni - közölte a társaság.

A piacot megvizsgálva, a stratégiai partnerség melletti elköteleződésben jelentős szerepet játszott a HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. több mint 10 éves magas szintű biztosítási szakértelme az építőipar és a hitelbiztosítás területén. A megszerzett tudást a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalatain belül a jövőben kompetenciaközpontként is alkalmazni kívánja. Elkötelezetten haladunk tovább cégcsoportunk stratégiai célkitűzései megvalósítása érdekében, melyhez a létrejött együttműködés további megerősítésül szolgál - nyilatkozta Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

A Hungarikum tulajdonosai Keszthelyi mellett Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó és felesége Mészárosné Kelemen Beatrix is.