További bővítés a győri Audinál

Bővítik és önálló épületbe költöztetik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központját (MAC) - áll a társaság szerdai közleményében.
NAPI, 2011. április 20. szerda, 11:15
Fotó:

Egy éven belül egy új központ épül, ahol egy tető alá kerül az összes, kísérleti motorokkal kapcsolatos fejlesztési és gyártási tevékenység. Az új épületkomplexummal egy 2,5 milliárd forintos beruházás valósul meg 7.400 négyzetméternyi területen.

Az új központ a motorfejlesztés és a gyártástervezés területeinek közvetlen közelében épül. Egy épületben kap helyet a kísérleti motorgyártáshoz kapcsolódó valamennyi terület, valamint új funkciók kiépítésére kerül sor, melyek lefedik a sorozatgyártás-felfuttatás egész folyamatát. Ide tartoznak a koordináció, a mechanikai megmunkálás, a gyártás, a minőségirányítás, valamint az analízis és a logisztikai tevékenységek. Cél az új motorok gyártáskészre fejlesztése és gyártási folyamatainak optimálása.

Jelenleg 40 munkatárs dolgozik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központjában. 2012 tavaszáig az MAC további 30 munkatársat - magasan képzett mérnököket, technikusokat és berendezés-kezelőket - vesz fel.

A Kísérleti Motorgyártó Központ 2010-ben kezdte meg működését, azóta az Audi Hungária Motor Kft.-nél a szériamotorok gyártása mellett a kísérleti motorok szerelése, analizálása és optimalizálása is Győrben történik. A magasan képzett munkatársak szakmai tudását a Volkswagen-konszernben is nagyra becsülik - áll a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK