További engedményt kaptak az áramdíjjal tartozók

Az E.On az extrém hidegre való tekintettel továbbra is szünetelteti a lakossági ügyfeleinél a számlatartozások miatti kikapcsolásokat
Napi.hu, 2017. január 9. hétfő, 17:13
Fotó: Napi.hu

Az E.On-csoport az extrém hidegre való tekintettel - az ünnepi időszakot követően - továbbra is felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat 2017. január 16-ig. Az önként vállalt kikapcsolás felfüggesztése az áramfogyasztásban érintett lakossági ügyfelekre érvényes - adta hírül a társaság közleményében.

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából az E.On - ahogy az elmúlt években - szüneteltette a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat az év végi ünnepi időszakban. A vállalat most ezt a határidőt hosszabbítja meg 2017. január 16-ig, hogy a szélsőséges időjárási viszonyok közepette minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelekre érvényes, akik az E.On Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

HOZZÁSZÓLÁSOK