Tulajdonosváltás a NAPI Gazdaságnál

A NAPI Gazdaság tulajdonosai között a mai napon létrejött megállapodás alapján a NAPINVEST Kft. megveszi a Storyline Kft. 65 százalékos tulajdonrészét. Az ügylet során a felek a NAPI Gazdaság Kiadót és a NAPI Online-t, mint egymáshoz kapcsolódó médiavállalkozásokat együttesen több mint 800 millió forintra értékelték.
NAPI Online, 2006. december 6. szerda, 16:10
Fotó:

A tranzakció 2007. első felében zárul le. A NAPI Gazdaság Kiadó Kft. mai taggyűlése a lap alapítása óta a tőzsderovatot vezető Korányi G. Tamást nevezte ki a NAPI Gazdaság főszerkesztőjévé.

Süle László a tranzakció zárásáig továbbra is teljes jogkörrel tölti be a NAPI Gazdaság Kiadó Kft. ügyvezetői és a napilap felelős szerkesztői posztját. Rónai Balázs a NAPI Online ügyvezető igazgatója az ügylet lezárásáig a NAPI Gazdaság Kiadó ügyvezető igazgató helyettese, ezt követően pedig - a NAPI Online-nál betöltött pozíciójának megtartása mellett - egyedüli ügyvezetője lesz.

A NAPI Gazdaság tulajdonosai úgy döntöttek, hogy 2007 tavaszán mind tartalmi, mind formai téren megújítják lapjukat és meggyőződésük, hogy a 15. születésnapját nemrég ünneplő NAPI Gazdaság és a hatodik évébe lépő NAPI Online a jövőben is a magyar gazdasági sajtó meghatározó, pénzügyileg is sikeres szereplői lesznek.

HOZZÁSZÓLÁSOK