Ügyvezetőt cserélt a magyar Beiersdorf

A Beiersdorf magyarországi leányvállalatánál 2011 júliusától Thomas Lichtblau váltja Gerhard J. Hierathot a cég ügyvezetői székében - jelentette be a társaság.
Domokos László, 2011. július 29. péntek, 14:07
Fotó:

A Beiersdorf magyarországi leányvállalatánál 2011 júliusától Thomas Lichtblau váltja Gerhard J. Hierathot a cég ügyvezetői székében - jelentette be a társaság. Hierath csaknem 40, a Beiersdorfnál eltöltött év után nyugdíjba vonul. A szakember 1972-ben kezdett a Nivea és az Eucerin termékek gyártójánál dolgozni, majd 1991-ben ő alapította Magyarországon a Beiersdorf Kft.-t, melyet ügyvezető igazgatóként vezetett.

A poszton őt most a 39 éves Thomas Lichtblau követi. Az osztrák szakember a bécsi egyetem közgazdasági és üzleti szakán végezte tanulmányait, pályájának kezdetét meghatározták a Mautner Markhof A. G. élelmiszeripari vállalatnál eltöltött évek. Ezt követően 2001-ben került a Beiersdorfhoz, ahol Key Account Manager, majd közép-kelet európai régióért felelős kereskedelmi koordinátorként, később pedig kereskedelmi igazgatóként  tevékenykedett. 2011 júniusától Bartha Ferenc a marketing igazgatói feladatok ellátása mellett a széles körben terjesztett piaci márkák kereskedelmi portfóliójáért is felel.

HOZZÁSZÓLÁSOK