Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Újdonságként jelenik meg az Interspar hipermarketek kínálatában a BPA mentes, vegán, mosógépben is mosható Snack'n'Go ételtartó tasak, valamint a Boc'n'Roll mosható szendvicscsomagoló - írja közleményében a cég, amely szerint mind a kettő kiváló alternatívája lehet az olyan egyszerhasználatos csomagolásoknak, mint a folpack.

"A fenntartható jövő kihívása, hogy hogyan tudjuk a háztartásokban keletkező műanyag hulladékot úgy csökkenteni, hogy a vásárlás és a mindennapi élet komfortérzete megmaradjon. A Spar az élhető környezet fenntarthatósága érdekében folyamatosan bővíti környezettudatos termékeiknek számát" - magyarázta a bevezetést Maczelka Márk a kiskereskedelmi lánc kommunikációs vezetője.

A Snack'n'Go ételtartó tasak tartós anyagból készült, mindennapos használatra tervezték. A tasak folttaszító belseje nem engedi át a nedvességet, ugyanakkor kiváló légáteresztő. Felhasználható gyümölcsökhöz, zöldségekhez, szendvicsekhez, különféle magokhoz, és akár aprósüteményekhez is.

A Boc'n'Roll mosható szendvicscsomagoló kitűnő alternatívája az egyszer használatos, eldobható alufóliának vagy folpacknak. A változtatható méretű és alátétként is használható csomagolóban elfér a szendvics, péksütemény, vagy akár több gyümölcs is. Mosógépben 30 fokon mosható.

Már több hasonló ételtárolásra alkalmas termékkel rukkolt elő a Spar.