Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol kezében lévő Limo autómegosztó tavaly februárban a Volkswagen miniautóival, az Upok benzines és elektromos verzióival indult, ezek helyére most új autók érkeznek.

A cég márkát is vált, a VW Upok helyét Kia Picantók veszik át, utóbbiakból első körben 40 darab áll forgalomba, később 150 darabos lesz a kiás flotta. Az új autókért percenként 66 forintot kell fizetni a 990 forintos havi díjat fizető limósoknak és 77 forintot az alkalmi felhasználóknak, ugyanannyit, amennyit az Upokért kell fizetni.

Sáreczky Richárd, a Mol Limo vezetője közölte: "Idén rengeteg újdonság történt a Mol Limo háza táján, 50 elektromos Smarttal bővült a flotta, és június elejétől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is eljuthatunk a közösségi autómegosztó járműveivel. Az év végéhez közeledve sincs megállás, ezúttal ugyan azonos kategóriájú autót hoztunk be a flottába, azonban kényelmi funkcióit tekintve biztos vagyok benne, hogy a felhasználók örömmel fogadják a Picantók magasabb felszereltségét és hagyományos automata váltóját."