Új munkahelyeket jelentett be a Cofidis

Cofidis Magyarországi Fióktelepe megnyitotta új nyíregyházi telefonos ügyfélszolgálati központját, ahol a jövőben akár 100 fő is dolgozhat. A járványhelyzet miatt nem tartottak nyilvános megnyitót. A munkát 29 új munkatárs kezdte meg - jelentette be a cég.
Domokos Erika, 2020. április 6. hétfő, 22:13
Fotó: Marketing - Cofidis

A koronavírus gazdaságra gyakorolt hatása, hogy drasztikusan visszafogja a fogyasztást, ami munkahelyek megszűnéséhez vezet. A Cofidis a bizonytalan időszak ellenére úgy döntött, hogy nem halasztja el a tervezett megnyitást. Ennek fő mozgatórugója, hogy a jelenleg fennálló helyzetben a kommunikáció és az ügyintézés legbiztonságosabb módja a digitális csatornák használata lett, a vállalatnak pedig ezen a téren nagy tapasztalata van - írta a vállalat a közleményében.

A cégvezetés a budapesti közel 150 fős központi ügyfélszolgálat megerősítéseként tekint a nyíregyházi irodára, mind a létszámot, mind a szakképzettséget és tudásmegosztást tekintve, így a Cofidis ügyfeleinek kérdéseit áprilistól egy bővített létszámú ügyfélszolgálati csapat fogadja majd. Éppen ezért a kiszolgálás időbeli felgyorsulásával és az ügyfélelégedettség, a digitális ügyfélélmény növekedésével számol a vállalat a jövőben. A nyíregyházi munkatársak is az ügyfelek teljeskörű kiszolgálását végzik emailes és telefonos csatornákon.

Április 2-án 29 új ügyfélszolgálati munkatárs kezdte meg munkáját a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontban kialakított irodatérben - írták a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK