Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szakember közel 20 éves pénzügyi vezetői tapasztalattal, a Diageo ír vállalatának pénzügyi és üzleti teljesítményéért felelős vezetői székéből érkezett a Progress Kft-hez. Ezt megelőzően 9 évig a Dreher Sörgyárak Zrt. magyarországi pénzügyi igazgatójaként dolgozott, és más FMCG területen, komplex nemzetközi nagyvállalati környezetben töltött be pénzügyi pozíciókat itthon és külföldön egyaránt - közölte a cég.

A Progress Étteremhálózat Kft. pénzügyi igazgatójaként és a menedzsment tagjaként Glattfelder Tamás kiemelt szerepet tölt majd be a hazai McDonald's étteremhálózat további modernizálásában és bővítésében, a franchise rendszer üzemeltetésében. A pénzügyi és számviteli osztályok irányítása mellett a szakember feladata a társaság pénzügyi és franchise-stratégiájának tervezése és menedzselése, valamint senior tanácsadás az üzletvitel valamennyi területén.

Pénzügyi igazgatóként a jövőben Glattfelder Tamás felel majd az üzleti partnerekkel, bankokkal, pénzügyi intézetekkel és könyvvizsgáló cégekkel történő kapcsolattartásért, emellett kulcs szerepet tölt majd be a hazai Developmental Licensee-vel és a globális franchise tulajdonos McDonald'sszal való együttműködésben.