Az új igazgató 17 éves iparági szakmai tapasztalattal rendelkezik, s a BMI Szlovákia ügyvezetői teendői mellett vette át tavaly év végén a BMI Bramac és a BMI Villas márkákat forgalmazó Bramac Kft. vezetését.

Kristián Snírer szerint a vállalatcsoport versenyelőnyét a folytonos innováció és a széles termék- és szolgáltatáskínálat jelenti. Az új vezető úgy fogalmazott: a BMI Group egész Európában egyedülálló, hiszen kizárólag a Bramac kínál átfogó megoldásokat valamennyi tetőszerkezetre - legyen az alacsony hajlásszögű tető, magas- vagy lapostetős rendszer. A régióra vonatkozó céljaikkal kapcsolatban hozzátette, szeretnének a csoportban rejlő lehetőségeket kihasználva növekedni, megerősítve a piacon betöltött pozíciójukat. A magyar építőipar a szabályozói környezet és a külső tényezők erős hatása miatt igen változékony, de felkészültek a várható fordulatokra is.

Kristián Snírer a BMI Group, Európa legnagyobb tetőrendszereket és vízszigetelőanyagokat gyártó vállalatcsoportjánál 15 évet töltött menedzseri és vezetői pozíciókban. 2017 óta a BMI Slovakia ügyvezetőjeként és értékesítési vezetőjeként dolgozik.