Ügyfeleink az egyszerűbb banki ügyeket szeretik önmaguk intézni. Ezt az igényt figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy még könnyebben elérhetővé tesszük a folyószámlára befizetést - mondta Szabó István, a bank kártya üzleti osztályért felelős vezetője.

A szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelek a hét minden napján, a nap 24 órájában könnyen és gyorsan helyezhessenek el készpénzt a bankszámlán, bankkártyájuk segítségével. A befizetéshez nem szükséges semmilyen nyomtatványt kitölteni, az összeg pedig azonnal rendelkezésre áll a folyószámlán.

Az új atm-ek telepítése 2016 novemberében fejeződik be a következő városokban: Budapest, Kaposvár, Siófok, Eger, Keszthely, Nagykanizsa, Dunaújváros, Érd, Kiskunhalas, Budaörs, Békéscsaba, Pápa, Baja, Szolnok, Mátészalka, Kőszeg, Salgótarján, Kecskemét, Szentes, Miskolc, Zalaegerszeg, Tatabánya, Gödöllő, Székesfehérvár, Győr, Szombathely, Dunaharaszti, Dunakeszi, Mosonmagyaróvár, Gyula, Szekszárd.

A bank célja, hogy az egyik legjelentősebb innovátorként piacvezető szerepet érjen el a digitális banki szolgáltatások terén, ezért az Erste MobilePay és az Erste Sorszámhúzó applikációk mellé július végén elindította a harmadik, MobilBank nevű alkalmazását, mellyel megtekinthető a számlaegyenleg, a tranzakciók részletei, indítható átutalás vagy saját számlák közötti átvezetés is. Az Erste mindegyik hazai fiókjában vezeték nélküli internet-hozzáférés várja az ügyfeleket.