Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Vodafone és a Corvinus egyetem idén nyáron stratégiai partnerségi szerződést írt alá. A Vodafone Csoport Magyarországon is működő Discover Programja keretében a vállalat szakemberei az együttműködés keretében a 2015-2016-os tanévben rendszeresen tartanak szakmai előadásokat, szemináriumokat az egyetemen, emellett projektversenyt indítanak és lehetőséget biztosítanak a diákoknak arra, hogy személyesen is megismerkedhessenek a vállalattal és a felső vezetőkkel.

A Discover egy vezető-utánpótlási program, amelynek a legfőbb célja, hogy kreatív, ambiciózus és vállalkozó szellemű fiatalokat vonzzon a vállalathoz. A program tehetséges pályakezdők számára nyújt karrierépítési lehetőséget. A programba többlépcsős kiválasztási folyamat sikeres teljesítése után kerülnek be a legtehetségesebb friss diplomások, akik először megismerkednek a vállalat ügyfeleivel, termékeivel és szolgáltatásaival, majd másfél éven át különböző, általuk választott üzleti területeken (marketing, értékesítés, it, hr, pénzügy) dolgozhatnak projekt jellegű feladatokon. A Vodafone Discover Programjában eddig Magyarországon harminckét, 80 százalékban a Corvinuson végzett friss diplomás vett részt, közülük 25-en jelenleg is a Vodafone-nál dolgoznak.

Az átadáson Görög Mihály, a Budapesti Corvinus Egyetem fejlesztési rektor-helyettese elmondta: a Vodafone Magyarország és a Corvinus közötti együttműködés célja, hogy a hallgatók naprakész gyakorlati tapasztalatokkal egészíthessék ki az egyetemen megszerzett magas szintű elméleti tudást. Az egyetem számára nagyon fontos a tehetséggondozás és a hallgatói szolgáltatások körének folyamatos bővítése. Bízunk benne, hogy mind a mai nappal átadott terem, mind az együttműködés az ifjú tehetségek, a corvinusos diákok előnyére válik, és sokak számára lesz meghatározó élmény szakmai életük során, akár gyakornoki program, akár hosszabb távú elköteleződés formájában - fogalmazott a rektor-helyettes.

A Vodafone tevékeny részvétele a hazai felsőoktatásban kulcsfontosságú, hisz nem csupán a társadalmi érdekeket szolgálja, de a vállalat számára is komoly előnyöket biztosít - mondta Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

Az egyetemek, oktatási intézmények és a privát szektor közti szoros kapcsolat hidat emel az értékes elméleti tudás és a mindennapok nagyvállalati gyakorlata között, elősegítve a friss diplomások munkába állását, és biztosítva a nagyvállalatok számára a magasan képzett és tudatos munkaerőt  - tette hozzá.

Az eseményen még jelen volt Diego Massidda a Vodafone vezérigazgatója és Pavlik Lívia, a Budapesti Corvinus Egyetem kancellárja is.