Új autókat vesz a Legfőbb Ügyészség

A Legfőbb Ügyészség 20 gépjárművet vásárol közbeszerzési eljárás keretében − derül ki az EU hivatalos lapjának mellékleteként megjelenő uniós közbeszerzési értesítőből (Tenders Electronic Daily).
NAPI, 2013. január 3. csütörtök, 16:10
Fotó: Napi.hu

Az állami normatíva 6. kategóriájába tartozó autókat szereznek be, ami középkategóriát jelöl (az állami normatíva 1−9. kategóriába sorolja a járműveket, a 7−9. a felső-közép, felső kategóriás autókat jelöli). Csak azonos márkájú, típusú és azonos műszaki paraméterekkel rendelkező személygépkocsikat ajánlhatnak az eljáráson az autókereskedők és -gyártók.

A felszerelt járműveket a szerződés megkötésétől számított 120 nap alatt kell leszállítani. Az a cég adhat be ajánlatot a nyílt közbeszerzésen, amelynek a nettó árbevétele 2011-ben elérte a 100 millió forintot, ezen belül a közbeszerzés tárgyából (a 6. kategóriába sorolt személygépkocsi értékesítéséből) legalább 70 millió forint bevétele származott. Az ajánlatokat február 4-ig lehet benyújtani.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zsint1, 2013.01.03 23:44

@brunn: Ami annyit tesz, hogy van egy haver cég, akinek már sikerült kb 20 db autót eddig eladni, így már pályázhat....
Le van zsírozva. Nehogy pont az ügyészség legyen tiszta?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

brunn, 2013.01.03 18:55

Na végre, ez a nap legjobb híre! Mégiscsak a felvirágzás útján az ország!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html