Új divatcéget alapítanak a sikeres magyar tervezők

A&DRIS néven alapít új márkát a DFO International befektetésével a megboldogult sikeres magyar divatcég, a USE unused két tervezője, Tóth András és Godena-Juhász Attila. A kínai piacot veszik célba, már azt is tudni, hol debütálnak - derül ki az új márka közleményéből.
Szabó Dániel, 2017. szeptember 14. csütörtök, 15:32
Fotó: MTI Fotó

A márka legelső kollekcióját Aliga Stories néven a sanghaji divathéten mutatják be idén októberben. Az A&DRIS nevű új brandhez a DFO mintegy 3 millió eurós, az első két évre szóló kezdeti befektetési tőkét. Ez a sanghaji és budapesti székhellyel rendelkező nemzetközi divatmárkák disztribúcióját végző ügynökség első házon belüli márkaalapítása.

A USE unused alapítói 13 éves tapasztalattal a hátuk mögött vágnak bele az új projektbe, miután idén tavasszal úgy döntöttek, hogy a korábbi sikeres cégük bezárják. Akkor Tóth András arról beszélt a Napi.hu-nak, hogy a divatpiac átalakul, a fogyasztói szokások nem kedveznek a hagyományos modellben működő vállalkozásnak. Már akkor említette, hogy új szemlélettel hamarosan belevágnak a következő márkájukba Godena-Juhász Attilával.

"A vidéken felnőtt Attila, és a budapesti születésű, nagyvárosi környezetben szocializálódott András új vállalkozása a két világ találkozására épül, folytatva azt a kreatív önkifejezést, amellyel a modern, városi nőket öltöztetik. A készülő új mintakollekció hamarosan a márka instagramján is bemutatkozik" - írják saját hitvallásukban.

A 2018-as tavasz-nyári kollekciókat bemutató DFO Showroom október 10 és 18 között tart nyitva Sanghaj belvárosában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hedviga, 2017.09.14 15:57

Budapesten hol lehet megnézni a termékeiteket?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

hedviga, 2017.09.14 15:53

Hajrá magyar fiatalok! Tiétek a jövő, az egész világ, csak rajtatok múlik.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html