Új elnöke van a Magyar Franchise Szövetségnek

Vidács Gyulát, a Fornetti Kft. ügyvezető igazgatóját választották meg a Magyar Franchise Szövetség új elnökének a szakmai szervezet 2018. május 10-i tisztújító közgyűlésén
Dzindzisz Sztefan, 2018. május 16. szerda, 09:36
Fotó: Napi.hu

A tisztújító eseményen alelnöknek választották Lavotha Ildikót, a High Care Cosmetics Kft. tulajdonos, ügyvezető igazgatóját, valamint Kiss Lászlót, a Diego Kft. franchise igazgatóját. Az elnökség további tagjai: Hahn Gábor, a Matrackuckó alapító tulajdonosa, Megyeri Gábor, a Bubbles mosoda hálózat alapítója, Szemler Tamás, a Duna House franchise igazgatója, valamint Wolfgang Wallisch, a BENU Magyarország igazgatótanácsának elnöke. Az új tisztségviselők mandátuma három évre szól.

"Mind számomra, mind a Fornetti számára kivételes lehetőséget biztosít az elnöki tisztség. A Szövetség az elkövetkezendő években ugyanis nagyobb hangsúlyt helyez majd a nemzetközi szervezetekben betöltött pozíciók erősítésére, amihez jelentős támogatást nyújthat a Fornetti is. Örömmel tölt el, hogy aktívabb szerepet tudunk vállalni a Magyar Franchise Szövetségben, ahol megoszthatjuk a hálózatfejlesztési és külföldi terjeszkedési tapasztalatainkat, ezzel is segítve a szervezet tagjait" - mondta Vidács Gyula, a Fornetti Kft. ügyvezető igazgatója. (Újabb nagy dobásra készül a volt Fornetti-tulaj.)

A Magyar Franchise Szövetség 1991-ben jött létre, a franchise vállalkozói közösség érdekképviseleti szervezeteként. Amellett, hogy őrködik a franchise hálózatok etikus működése felett, elősegíti a franchise piac folyamatos bővülését és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok fejlesztését - olvasható a szervezet közleményében.

HOZZÁSZÓLÁSOK