Új ember az MVM vezetésében

Február 1-jétől Huszár András tölti be az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesi pozícióját - jelentette be a cég.
Domokos László, 2017. február 1. szerda, 12:51
Fotó: Napi.hu

A több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkező tapasztalt pénzügyi és gazdasági szakember több vezető pozíciót töltött be az olajiparban, a távközlési piacon és a tőzsde világában. Kimondottan jártas a pénzügyi stabilizáció, a hatékonyság-növelés, a kockázatkezelés, illetve a finanszírozás területén - közölte az MVM.

Huszár András 1988-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 1993-ban doktori címet szerzett. A Budapesti Értéktőzsdén 1991-től kezdett dolgozni, majd 1994-ben a Telekom-csoporthoz került, ahol több mint hét évig pénzügyi és kockázatkezelési területen tevékenykedett.

Ezt követően 2001-től 2016-ig a Mol-csoportban töltött be különféle vezetői pozíciókat. Nyolc évig dolgozott a Mol Group treasury vezetőjeként, több évig a TVK és a Slovnaft felügyelőbizottságának tagja volt, 2010-2016 között pedig az INA olajtársaság pénzügyi igazgatójaként dolgozott.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

isabella, 2017.02.01 14:06

Ez a kifejezetten jóképű és szimpatikus férfi, elmehetne filmsztárnak Koreába, Kínába, stb.. Hát hiába, tényleg van közünk Ázsiához. Ettől függetlenül, congratulations.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html