Kövér András (képünkön) Babucs Józsefet váltja, aki 1979 decemberében került a Lehel Hűtőgépgyárhoz, az Electrolux jogelődjéhez. Babucs a vállalatnál eltöltött 41 év munka után nyugdíjba vonul. Kövér András 25 éve dolgozik a vállalatnál, feladata az új vállalati stratégiával összhangban az Electrolux Magyarország pénzügyi és gazdasági területeinek átfogó felügyelete, vezetése.

Babucs József 1979 decemberében került a Lehel Hűtőgépgyárhoz szervezetfejlesztési csoportvezető pozícióba. Első két évében több kisebb projekt mellett a háztartási hűtőszekrénygyártás kapcsán a tervezett volumen eléréséért és stabilizálásáért felelős csapat tagjaként dolgozott. 1981-ben az üzemgazdasági főosztály főosztályvezető-helyetteseként és terv-statisztikai osztályvezetőként folytatta vállalati karrierjét. 1985-ben az akkor megalakult Vállalati Tanács elnöke lett. Majd 1986-tól végleges nyugdíjba vonulásáig, 2020 júniusáig a cég gazdasági igazgatója. Számos termelékenységnövelési projekt beindítása mellett, a belső irányítási folyamatok kialakítása és az SAP bevezetése is az ő nevéhez köthető.

Kövér András vállalati pályafutása alatt már több pozíciót is betöltött az Electroluxnál. 1995-ben pénzügyi területen, controlling munkakörben kezdett a háztartásigép-gyártó vállalat jászberényi hűtőgépgyárában. A 2000-es évek elején a projekt pénzügyi controlling vezetőjeként aktívan támogatta a nyíregyházi hűtőgépgyár 65 millió eurós zöldberuházását. Az Electrolux csoporton belül dolgozott többek között Észak-Amerikában és Romániában is pénzügyi területen. Magyarországra visszatérve a hűtőszekrény- és fagyasztóládagyár controlling vezetői feladataiért felelt, egy évig megbízást kapott a gyár vezetésére is, mint megbízott gyárigazgató. A vállalat gazdasági igazgatójaként 2020. június 1-től, a vállalati stratégiával összhangban, az Electrolux Magyarország pénzügyi és gazdasági területeinek átfogó felügyeletéért, vezetéséért felelős vezető.