Új helyekre repül a WizzAir

Tovább bővíti Budapetről induló hálózatát a Wizz Air.
Szakonyi Péter, 2014. december 15. hétfő, 11:45
Fotó: Napi.hu

A hétfői bejelentés szerint jövő nyártól egyiptomi Hurghadára valamint az olaszországi (Szardínia) Algheróba is indítanak járatokat május 16-ától illetve június 15-étől. A magyar gyökerű légitársaság 2015-ös nyári menetrendje a most bejelentett útvonalakon túl két további új desztinációt is elérhetővé tesz Budapestről, Lisszabont és Maastrichtot, továbbá megemelt járatsűrűsséget kínál olyan desztinációkra mint London Luton, Milánó Malpensa és Barcelona.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, új útvonalakat indítunk Budapestről ezekre az izgalmas desztinációkra" - mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. - "A nyaralóhelyek Hurghadán és Szardínia szigetén tengerparti desztinációként egyaránt népszerűek a családok és a vízi sportok szerelmesei körében. A hétvégi járat Hurghadára ideális egy hetes vakációkhoz, míg a heti két járat Szardíniára lehetővé teszi a magyar utasoknak, hogy egy hosszúhétvégére elutazzanak a mediterrán térségbe."

A szardínai viteldíjak mindössze 10 990 forintnál kezdődnek, míg Hurghadára közlekedő járatokra 19 990 forinttól lehet jegyet venni. A Wizz Air 39 útvonalat üzemeltet 22 országba a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK