Folytatja a terjeszkedést az Aldi. Legutóbb megírtuk, hogy a Naphegyen - ahol kevés üzlet van a közelben - már épül az új bolt, most pedig a Kálvin tér mellett, az Üllői út elején nyit új egységet a cég - tudta meg a Napi.hu.

Annyiban érdekes a helyszín, hogy az Üllői úti üzlethez közelében a legnagyobb boltláncok közül a Spar mellett pont az Aldinak van két másik egysége. A Vámház körúti 8 perc sétára található, a Tűzoltó utcai pedig 10 percre van,

Megkerestük az boltláncot, hogy pontosan mikor várható az Üllői úti bolt átadása. A cég konkrét időpont említése nélkül annyit mondott, hogy "folyamatosan keresik a fejlesztésre alkalmas ingatlanokat, a terjeszkedés lépéseiről pedig időben tájékoztatást adnak". A Napi.hu szerkesztőségi blogja, a Buksza megnézte a helyszín, egyelőre üres a bolt, most folyik az üzlet belső terének kialakítása, azaz jó pár hét lesz, mire elkészül a bolt.

A német cég jelenleg már 138 boltos hálózattal rendelkezik, de további boltok megjelenése várható. A diszkontlánc 2016-ban ismertetett tervei szerint 200-250 üzletet szeretne a magyar piacon.