Új hungarikum-üzlet nyílik Ferihegyen

Újabb, elsősorban hazai termékeket kínáló üzletet nyit a Heinemann Duty Free a budapesti repülőtér 2A Terminálján - közölte a Budapest Airport Zrt. (BA).
NAPI, 2012. december 20. csütörtök, 16:46
Fotó: Napi.hu

A schengeni járatokhoz tartó utasok közvetlenül a beszállítás előtt még betérhetnek a 140 négyzetméter alapterületű boltba a 2A Terminálon. A megszokott nemzetközi édesség- és italmárkák mellett magyaros hangulat fogadja az ide betérőket, magyar árukínálattal - olvasható a BA közleményében. Az üzletet faágakból készített, egyedi tervezésű lámpák és virágokkal kifestett, agancsos szarvasbikafejek is díszítik. Januárban a még szabadon hagyott falfelületeket kalocsai pingáló asszonyok díszítik fel, kalocsai motívumokkal.

"Eddigi tapasztalataink szerint két hungaricum igazi slágertermék az utasok körében: a Zwack likőrválasztéka (főleg az Unicum) és a Pick szalámi. Emellett természetesen kínálunk kalocsai és szegedi fűszerpaprikát, jóféle pálinkát, magyar porcelántárgyakat és a méltán közkedvelt Szamos marcipánt is" - mondta Fritz Janach, a Heinemann Duty Free budapesti ügyvezető igazgatója.

HOZZÁSZÓLÁSOK