Új igazgatóval erősített a KPMG

Tóth-Zsiga Tünde január 2-án igazgatóként csatlakozott a KPMG-hez, ahol elsődleges feladata az infrastruktúra, energetikai és kormányzati szektorokban működő ügyfeleknek nyújtott üzleti tanácsadási megbízások szakmai menedzselése és a szolgáltatási portfólió ügyféligényekre szabott fejlesztése.
Napi.hu, 2017. január 12. csütörtök, 09:59
Fotó: Napi.hu

A szakember a KPMG-hez történő csatlakozását megelőző 15 évben a Mol-csoport munkatársaként építette szakmai karrierjét, ahol 2004-től kezdődően globális vezetőként a társaság pénzügyi, hr, belső audit, társasági szolgáltatások és it területein dolgozott. A társaságnál eltöltött évek során a stratégiaalkotás, üzleti folyamatok fejlesztése, szervezeti átalakítások, valamint a változásmenedzsment területein szerzett jelentős nemzetközi szakmai tapasztalatot. Ezt megelőzően pedig pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be.

Tóth-Zsiga a tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ahol közgazdász képzettséget szerzett. A coaching területén is tapasztalatokkal rendelkezik, többek között elvégezte a London Business 'School Coaching for Performance' képzését, illetve a közelmúltban elkezdett egy ICF ACC executive business coach képzést.

HOZZÁSZÓLÁSOK