Új kedvezmény a Balatonon nyaralóknak - ezzel Ön is jól járhat

Már három Balaton-parti település strandján vezették be a büféjegyet, amelynek lényege, hogy ha valaki kétezer forintért fogyaszt, két órán keresztül strandolhat. A kezdeményező szerint hamarosan akár sikertörténet is lehet ez a megoldás - értesült a hirado.hu.
K. Kiss Gergely, 2017. július 13. csütörtök, 14:34
Fotó: Napi.hu

Idén már három északi-parti strandon kínálnak gasztro-, azaz büféjegyet: Fövenyesen, Balatonudvariban és Badacsonytomajon - olvasható a portálon.

Az eljárás komoly alternatívát jelenthet az átutazóknak, vagy a biciklitúrázóknak, legalábbis a Badacsonytomaji Városüzemeltető Nonprofit Kft. szerint. Ezek az emberek ugyanis nem feltétlenül töltenék az egész napot strandon, viszont ha a bejáratnál a hagyományos jegy helyett gasztrojegyet vásárolnak kétszáz forintért, és ötszáz forint kauciót is leraknak nyugta ellenében, gondtalan két órát tölthetnek el a strandon.

A kedvezményt kínáló badacsonytomaji strandon jelenleg három büfé üzemel, az egyik étkezde a hagyományos strandételeket kínálja -többek között hekket, lángost és hotdogot. A másik büfében a vendégek egytálételek közül válogathatnak. A harmadik vendéglátóegység pedig többek közt street food ételeket és kézműves sört kínál. Cél, hogy a kínálattal minden réteget ki tudjanak szolgálni.

HOZZÁSZÓLÁSOK