Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) közleményében bejelentette, hogy elindult a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) közös programja.

A programban BKIK önkéntes tagsággal és életképes üzleti tervvel rendelkező, tíznél kevesebb munkavállalót foglalkoztató mikrovállalkozások juthatnak a kamara által biztosított kamattámogatáshoz, amely a BVK Budapest Mikrohitel Programjában jóváhagyott hitelekhez igényelhető.

A közlemény szerint ezzel a lehetőséggel rendkívül kedvező, akár évi 2,9 százalék kamatozású, plusz költségek nélkül kínált, 3-10 év futamidőre lehet hitelt felvenni iroda, telephely, üzlethelyiség vásárlására, építésére, átalakítására, felújításra, valamint áru- vagy anyagkészlet, gépek, berendezések, gépjármű vásárlására, továbbá megrendelések, már megkötött szerződések teljesítésével kapcsolatban felmerült költségek és ráfordítások előfinanszírozására.

A hitelfeltételeknek megfelelő női mikrovállalkozások, illetve a fiatal mikrovállalkozások további kamattámogatásra jogosultak, így 2,4 százalék kamat mellett juthatnak a mikrohitelhez - közölte a BVK.