Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Augusztus 22-től a Milliók Reggelire stábja Millásreggeli néven új műsorral jelentkezik a 90.9 Jazzy - áll a rádió közleményében. Az Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András nevével fémjelzett reggeli műsor a megszűnt Radio Café Milliók Reggelire adásának hagyományait folytatja.

Továbbra is megmarad a műsor interaktivitása, ami egyik erőssége volt az adásnak, s a műsor a Jazzy oldalán is hallható. Mihálovits András szerint az új műsorban hangsúlyosabb lesz a lakossági pénzügyi téma, és új rovatok is indulnak majd.

A rádiós szakember lapunk érdeklődésére azt is elmondta, hogy tisztázatlan a korábbi műsornév, a Milliók Reggelire jogi helyzete, ezért döntöttek az új név mellett. Tartalmi dolgokat azonban nem lehet védetté nyilvánítani, ezért a stáb nem tart a jogvitától a Café tulajdonosai részről.

Suri Imre, a 90.9 Jazzy ügyvezető igazgatója lapunk azon kérdésére, hogy mit várnak az együttműködéstől, elmondta: minden adó számára fontos a hallgatottság növelése, hisz akkor nőhet a bevételük is, az együttműködéstől pedig azt várják,. hogy pénzt hozzon, és természetesen hallgatókat is.