Idén első alkalommal hirdette meg az áruházlánc általános iskolák számára szóló pályázatát, melynek célja, hogy a környezetvédelmet innovatív módon megközelítő pedagógiai megoldásokat ismerjen meg és a legjobbat értékes nyereménnyel díjazza. A pályamunkákat a Pilisi Parkerdő Zrt. támogatásával szakmai zsűri értékeli. A legjobbnak ítélt pályázati anyagot készítő intézmény nyereménye félmillió forint értékű Lidl vásárlási utalvány.

A fiatalok számára Természet(esen) Szeretem! jeligével órarendtervező pályázatot hirdet az áruházlánc, melynek keretében arra kéri az általános iskolásokat, hogy tervezzék meg a Lidl Magyarország 2019/2020-as tanévre szóló órarendjét. A zsűri és a közönség által legjobbnak értékelt alkotás alapján készül el az áruházlánc órarendje, melyet a nyár folyamán ajándékként kapnak a gyermekek az ország minden Lidl áruházában.

A diákoknak szóló pályázatról bővebb információ ezen az oldalon található. Az iskoláknak szóló pályázat részleteiről érdeklődni a [email protected] e-mail címen keresztül van lehetőség.