Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő Állami Egészségügyi Ellátó Központ tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A tervezést az egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztését tartalmazó két uniós program, az EFOP és a VEKOP finanszírozza.

A Közti Zrt. feladata a Nyírő Gyula Kórház - Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet magas biztonsági fokozatú pszichiátria új épület kialakításához szükséges vázlattervek, engedélyes tervdokumentáció és kiviteli tervdokumentáció elkészítése - derül ki a közbeszerzési hirdetményből.

Az ajánlatkérő a nyertessel még május 11-én kötötte meg a szerződést, de az csak most jelent meg. Indultak még a tenderen a következő tervezőcégek is: a Perfektum Mérnöki Kft., TSPC Mérnökiroda Kft., ST-Raszter Kft., "A" Stúdió '90 Kft., ABC Group Kft. és a KASIB Kft.

Jól megy a Köztinek

A Köztinek többmilliárdos állami megbízásai vannak, egyebek mellett a cég tervezte az új Puskás Ferenc stadiont és a kormány Budai várba költözéséhez kapcsolódóan is készített terveket. Az iroda építészei tervezték korábban például a Kossuth tér és a Várkert Bazár rekonstrukcióját, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportközpontját, a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház új műhely- és próbacentrumát.

A kép illusztráció, forrás: Pixabay.