Új támogatót talált magának Mészáros

Az Orbán Viktor miniszterelnökkel szoros barátságban lévő Mészáros Lőrinc eszéki futballcsapata újabb szponzort szerzett egy helyi cég személyében. A nemzetközi meccseken azonban csak a magyar támogató vállalatának logója lesz a focisták mezén.
Komócsin Sándor, 2017. július 6. csütörtök, 08:47
Fotó: Napi.hu

Csak Mészáros Lőrinc Mészáros és Mészáros Kft.-jének logója díszíti majd a milliárdos nagyvállalkozó eszéki futballcsapatának mezét a nemzetközi meccseken annak ellenére, hogy a klub a múlt héten begyűjtött egy helyi szponzort is - írja a Magyar Nemzet. (Mészáros Lőrinc a Napi.hu kiadásába megjelenő A 100 leggazdagabb 2017 friss listája szerint 120 milliárd forintos becsült vagyonnal az ötödik legmódosabb magyarnak számít - ráadásul az ő vagyona nőtt abszolút és relatív mértékben is a legtöbbet az utóbbi egy esztendőben az élmezőnyben.)

A helyi Zito csoport Dobro márkáját fogja népszerűsíteni a focisták mezén a horvátországi meccseken. Az UEFA ugyanis csak egy céges szponzor feltüntetését engedélyezi s szervezésében rendezett mérkőzéseken. Az NK Osijek, az Orbán Viktor miniszterelnökkel kiváló kapcsolatban lévő Mészáros csapata, az Európa-ligában indul.

A Magyar Nemzet nem kapott választ arra a kérdésére, hogy a nagyvállalkozó külföldi terjeszkedést tervez-e, ugyanis egy focicsapat meze akkor jó reklámfelület, ha egy cég a nemzetközi porondra akar lépni. Mészáros korábban 13 millió eurót (négymilliárd forint) ígért a csapatnak a következő öt idényben.

HOZZÁSZÓLÁSOK