Új többségi tulajdonosa van a 168 Órának

Többségi részesedést szerzett a 168 Óra közéleti hetilapot megjelentető Telegráf Kiadó Kft.-ben a Brit Média Befektetési Kft. - közölte a Brit Média Befektetési Kft. ügyvezető igazgatója szerdán az MTI-vel.
MTI, 2015. október 21. szerda, 18:41
Fotó: Napi.hu

Megyeri András Jonatán azt írta: cége kötelezettséget vállal arra, hogy nem változik a lap politikai irányultsága, társadalmi érzékenysége és kritikus hangvétele. A szerkesztőség munkáját továbbra is az alapító főszerkesztő, Mester Ákos irányítja. A 168 Óra ugyanaz "a polgári-értelmiségi hetilap" marad, amely már indulásakor, huszonöt évvel ezelőtt volt - fogalmazott.

A Brit Média Kft. többségi tulajdonosa a brüsszeli bejegyzésű Brit Europe Foundation, kisebbségi tulajdonosa Megyeri András Jonatán. Korábbi sajtóbeszámolók szerint a Brit Média Kft. a nyáron 5 százalékos tulajdonrészt szerzett a Klubrádió Szolgáltató Zrt.-ben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2015.10.22 09:34

@Axxtro: Reméljök, hgy a te reményeid csak remények maradnak.

Mert a te reményeid szerint egy ner-pozitív szar lenne a 168 óra helyén.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Axxtro, 2015.10.22 00:27

Reméljük a új tulajdonos nem gondolja szó szerint amit nyilatkozott.

Mert az a fajta tényszétmagyarázó, inkább csak nettó hazudozásnak minősíthető bolsevista retorika, amit a 168 óra mostanáig képviselt, semmiképpen nem nevezhető "kritikus hangvételnek".

Erre Magyarországon nincs fizetőképes kereslet, mert a magyarok egyszerűen rühellik ezt.

Ha van fölösleges pöcegödörbe hajigálható pénze, lelke rajta, de az üzleti nyereségről ez esetben le kell mondania.

Hajrá 168 óra !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html