Új vezér a Citibank élén

A Citi bejelentése szerint a PSZÁF jóváhagyta Batara Sianturi elnök-vezérigazgatói kinevezését.
NAPI Online, 2007. október 15. hétfő, 15:52
Fotó:

Kinevezése kapcsán Sianturi úr elmondta: "Megtiszteltetés számomra látni a magyarországi Citibank jelentős fejlődését az elmúlt két évben. Elkötelezetten folytatjuk az innovációt, és ügyfeleink partnereként célunk, hogy biztosítsuk a számukra legkedvezőbb pénzügyi megoldásokat, hogy segítsük növekedésüket."

A Citihez 1988-ban csatlakozott Sianturi korábban a bank lakossági üzletágának vezetője volt, mely tisztséget a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete kinevezését jóváhagyó nyilatkozata után is megtartja.

Ugyancsak a mai napon jelentette be a Citi, hogy Balássy Lászlót nevezte ki a Citibank Zrt. vállalati üzletágának vezérigazgatójává. Balássy László a Citibank Zrt. igazgatóságának tagja 2006. június 30-ától.

Kinevezése kapcsán Balássy elmondta: "A magyar piac jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, s mi úgy gondoljuk, hogy a Citi egyedi piaci pozíciója lehetővé teszi, hogy a növekedési lehetőségeket jól ki tudjuk aknázni. Folytatjuk bankunk helyi jellegének megerősítését, mialatt arra törekszünk, hogy a globális termékeink által nyújtott előnyöket megfelelően hasznosítsuk ügyfeleink érdekében."

HOZZÁSZÓLÁSOK