Új vezér az állami energiamamutnál

Augusztus 15-től tölti be az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. vezérigazgatói pozícióját Csiba Péter, a társaságcsoport június 29-én kinevezett elnöke.
Napi.hu, 2015. augusztus 17. hétfő, 10:18
Fotó: Napi.hu

Bally Attila, aki az elmúlt időszakban megbízott vezérigazgatóként látta el a társaság vezetését, továbbra is kereskedelmi igazgatóként segíti az energetikai vállalatcsoport irányítását.

Csibát a vállalat június 29-i közgyűlése nevezte ki elnök-vezérigazgatóvá.

Az energetikai szakember mostani kinevezését megelőzően több mint 8 évet dolgozott az energetikai szektorban különböző vezető pozíciókban, a villamosenergia-termelés és villamosenergia-kereskedelem, valamint a gázszolgáltatás és -kereskedelem területein. Az elmúlt öt évben a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt. vezérigazgató-helyetteseként, illetve a GDF Suez Energia Magyarország Zrt. általános vezérigazgatójaként irányította a francia energetikai cégcsoport magyarországi leányvállalatait. Korábban két nemzetközi vállalat magyarországi felépítésében és sikeres menedzselésében is részt vett.

Az MVM élén az 5 év után közös megegyezéssel távozó Baji Csabát váltotta.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2015.08.17 11:43

Jesszus - egy multitól veszünk át menedszert?

Nincs egy Jó Magyar Emebr erre a posztra?

Aki a Ludovikán tanult vagy tanít?

Akit az MNB is megfelelő gazdasági embernek tart?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html