Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tóth Balázs (képünkön) jelenleg az igazgatóság tagja és a vállalati, befektetési banki és privátbanki divízió vezetője; új pozícióját hivatalosan a kinevezése felügyeleti engedélyezését követően foglalja el.

A szakember 1990-ben kezdte pályafutását a Magyar Külkereskedelmi Banknál Budapesten vállalati ügyfélmenedzserként, majd 1995-ben csatlakozott a Bank Austria Creditanstalt Rt.-hez vállalati ügyfélmenedzserként, 1997-ben pedig a vállalati ügyfelekért felelős osztályvezető lett. Ezután 2000-ben Bécsben folytatta karrierjét a Bank Austriánál, a nemzetközi hitelosztályon volt felelős a KKE-régión belüli hiteljóváhagyásokért (2004-től a magyar terület vezetője).

Tóth 2006-ban visszatért az UniCredit Bank Hungaryhez, és a bank Chief Risk Officere lett, 2008-ban az igazgatóság tagjává, 2017 márciusában pedig a vállalati, befektetési banki és privátbanki divízió vezetőjévé nevezték ki.

Patai Mihály - a bank jelenlegi elnök-vezérigazgatója - 13 év után hagyja el a magyar UniCreditet és április 22-től a Magyar Nemzeti Bank alelnöki posztját tölti be.