Új vezérhelyettes a Magyar Telekomnál

A Magyar Telekom Nyrt. Friedl Zsuzsannát nevezte ki a a humán erőforrás (hr) vezérigazgató-helyettesi pozícióba május 15-től - adta hírül a cég.
Domokos László, 2017. március 27. hétfő, 11:29
Fotó: Napi.hu

A 40 éves szakember a Külkereskedelmi Főiskolán diplomázott üzleti gazdálkodás szakirányon. Ezt követően a General Electric hr területén kezdte meg szakmai pályafutását, ahol tapasztalatot szerzett a hr működtetés, javadalmazás, szakszervezetekkel való együttműködés, toborzás és kiválasztás, akvizíciók és e-hr területén is.

Majd 2007-től a UPC Magyarországnál töltötte be a hr igazgatói pozíciót, ahol - többek között - az ő nevéhez köthető a teljesítményalapú kultúra megteremtése (egy új, munkavállalói elkötelezettséget növelő javadalmazási struktúra kidolgozásával párhuzamosan), a tehetséges munkatársak fejlődését segítő program megalkotása és vezetése, a munkaadói márkának a fogyasztói márkával történő harmonizálása, valamint a hr csapat üzleti partner támogatóvá történő átalakítása.

Friedl Zsuzsanna 2014-ben a Microsoft magyarországi hr vezetője lett, ahol a nemzetközi teljesítmény és fejlődési szemléletet sikeresen implementálta, továbbá ő volt a felelős a cég a középtávú stratégiai tervében szereplő munkatársi agenda kidolgozásáért és megvalósításáért, a társaság kultúra- és attitűdváltáson keresztül megvalósított transzformációjának vezetéséért, valamint számos vezetői pozícióban történő utódlási folyamat sikeres megvalósításáért.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

George Lukacs, 2017.03.27 14:37

@na4:

Az adminisztrációs "vonal" gördülékenysége szükséges része a szolgáltatásnak.
A telefon- és netszolgáltatás nem csak műszaki pilléreken nyugszik.

Az olcsóbb csomagokat a Deutsch Tomi cége adja, az 5G majd jön, az okostelefonokat az azokat gyártó cégek állítják elő.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2017.03.27 12:52

Ez nagyon szép, csakhogy ez az adminisztációs vonal, amitől nem lesz sem jobb, sem olcsóbb sem a telefonálás, sem az internet. Én sokkal szivesebben olvasnék olyanokról, mint 5G, olcsóbb, és hatékonyabb csomagok, nagyobb sávszélesség, mobil rugalmasság, webkonferencia szolgáltatás, high-tech okostelefonok, megfizethetőbb szolgáltatás, stb. Velem együtt sokan gondolom inkább ilyen hírekre várnak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html