Új vezérigazgató az ÁBP élén

Hétfőtől Erdélyi Sándor, az ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt. (ÁBP) marketing és hálózatfejlesztési igazgatója ülhet a dobogós irodaellátó vállalat vezetői székébe.
NAPI Online, 2007. november 19. hétfő, 16:08
Fotó:

Berta Zsolt, az ÁBP jelenlegi vezérigazgatója egy váratlanul jött felkérésnek eleget téve a Tópark Üzemeltető Zrt. vezéreként folytatja pályafutását. A felkérést eddigi munkásságának kiteljesedéseként értékelte Berta, aki korábban főként az ingatlaniparban tevékenykedett.

Erdélyi Sándor nem kíván lényegesen változtatni a vállalat eddigi stratégiáján, elődje munkásságának folytatása mellett voksol, melyet közösen dogoztak ki. Folytatódik a szervezet átszervezése is: átalakul a kereskedelmi részleg a cég hatékonyságának növelése érdekében. "Az elmúlt egy év munkája úgymond a felszín alatt zajlott, a cég reformjai mögött egy év kitartó munka áll, melynek eredményei majd a következő évben mutatkoznak meg igazán a nyilvánosság előtt" - mondta Erdélyi.

Erdélyi Sándor a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem okleveles közgazdásza. Korábban a Michelin Magyarország Kft. marketingvezetői, majd a Murányi Kereskedőház áruházigazgatói, később a Hasbro Inc. közép-kelet-európai regionális export-kereskedelmivezetői, a Future Security Zrt. - vezérigazgatói, végül az ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt. Marketing és hálózatfejlesztési igazgatói posztját töltötte be.

HOZZÁSZÓLÁSOK