Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Gaálné Király Enikő kereskedelmi vezérigazgató-helyettes 2015. február 1-től megbízott vezérigazgatóként látta el a Zrt. vezetését. Az újonnan kinevezett vezérigazgató, Szappanos Péter 2014. április közepétől vezető tanácsadóként meghatározó szerepet töltött be az állami borászat munkájában. Aktív közreműködője volt a kereskedőház életében nagy jelentőséggel bíró megújulási folyamatnak, a brandépítés és stratégiaalkotás mellett, a termékportfólió kialakítása is az ő közreműködésével zajlott.

Szappanos nagy tapasztalattal rendelkező szakember, a kaliforniai Berkeley Egyetemen szerzett MBA diplomát, pályafutása során dolgozott a Raiffeisen International AG-nál, az OTP Banknál és a McKinsey&Company tanácsadó cégnél is. Legutóbb a MasterCard bankkártya-társaság tanácsadó üzletágának (MasterCard Advisors) regionális vezetője volt, ahol feladatai közé tartozott a magyar, cseh, szlovák, horvát, szlovén piacon az üzletfejlesztés irányítása.

A kinevezett vezérigazgató feladata a borászat minőségi megújulási folyamatának végigvitele, valamint ezen keresztül tovább erősíteni a Tokaj Kereskedőház térségben betöltött integrátori szerepét.


További információ: