Szerdahelyi Róbert június végétől tölti be az Erste Bank kkv-igazgatóságának vezető pozícióját. A szakember tanulmányait agrármérnökként végezte, majd posztgraduális képzés keretében gazdasági végzettséget is szerzett 2001-ben.

A szakember egyetemi tanulmányai után mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalatok finanszírozásával kezdte banki pályafutását. Majd 2000-ben csatlakozott a CIB Bank akkoriban alakuló kkv-csoportjához, ahol néhány év kapcsolattartói munka után 5 éven át fiókvezetőként dolgozott és felelt az általa irányított bankfiókok lakossági és kkv-üzleti teljesítményéért; 2006-tól kkv értékesítési vezetőként dolgozott, és 33 bankfiók munkáját irányította, majd 2009 végétől régióvezetői pozícióban folytatta munkáját.

Bartha András július elejétől tölti be az Erste Bank nagyvállalati és önkormányzati ügyfelek Igazgatóságának vezető pozícióját. Alapdiplomáját a svájci American College of Switzerland intézményben szerezte meg 1994-ben pénzügy-számvitel szakon. MBA-fokozatát 2003-ban a CEU-n szerezte bank és finanszírozás szakirányon.

A bankár pályafutását 1994-ben a CIB Banknál kezdte, majd az ABN Amro vállalati pénzügyek osztályán tanácsadóként folytatta, ahol vállalat felvásárlásokkal foglalkozó tanácsadóként tevékenykedett. Később az MKB Bank nagyvállalati területén, mint osztályvezető dolgozott. Ezt követően 2007-2013 között a Calyon, később Credit Agricole Bankban a vállalati és strukturált finanszírozási üzletágat vezette. majd 2013 óta a Sberbank vállalati üzletágát vezette.