Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A több mint 130 bolttal rendelkező Aldi ezen a héten újabb üzletet ad át, ezúttal Üllőn. A bolt csütörtökön nyílik, hétköznapokon reggel 7-től este 8-ig, vasárnap reggel 8-tól délután 6-ig lesz nyitva.

Az új egység a 4-es és a 400-as út kereszteződésénél egy ipari területen található. A Pest megyei településen van már boltja többek között a Coopnak, a Reálnak, valamint Tescónak, a Sparnak és a Penny Marketnek is. Az üllői aldis boltnyitás azért kivételes, mert eddig többségében olyan helyeken terjeszkedett a boltlánc, ahol a  harmadik nagy diszkonthálózat, a Lidl is jelen van. Utóbbi cég boltlistája szerint azonban Üllőn nincs Lidl-üzlet, ám a két szomszédos településen, Monoron és Vecsésen van.

Az Aldi egyébként még 2016-ban a Napi.hu-val közölte, hogy középtávon 200-250 boltból álló hálózatot szeretne létrehozni. Azóta nem változott a terv, tehát további 70-120 üzlet nyitásában gondolkodik a boltlánc országszerte. Az viszont kérdés, hogy a terjeszkedést milyen tempóban sikerül összehozni, a szabályozási környezet ugyanis nem segíti a bővülést. (Erről itt olvashat részletesen.)