Újabb cég kap százmilliókat

A kockázati tőkebefektető DBH Investment 360 millió forintot fektet az egészségipari fejlesztésekkel foglalkozó, miskolci székhelyű Norma Instruments Zrt.-be.
Napi.hu, 2014. április 8. kedd, 09:40
Fotó: Napi.hu

A Norma Instruments Zrt. innovatív vérelemző-rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglakozik, termékeiket az in-vitro diagnosztikai piac számára értékesítik. A cég által kifejlesztett orvostechnikai eszköz az emberi szervezetből származó minták vizsgálatára szolgál, használata azonnali információt biztosít a páciens fiziológiai állapotáról, segítséget nyújt terápiás beavatkozások meghatározásában.

A Norma kínálati palettáján klinikai kémiai analizátorok, hematológiai analizátorok és reagenseik, valamint ionszelektív analizátorok is szerepelnek. A nemzetközi alapokon nyugvó hazai vállalat innovatív termékeit a humán-egészségügyi intézmények és az állatgyógyászati klinikák egyaránt használják. Mindezek mellett a Norma Instruments az általa szállított, összetett diagnosztikai készülékek üzembe helyezéséhez és karbantartásához szükséges műszaki szolgáltatásokat is biztosítja.

HOZZÁSZÓLÁSOK