A Biggeorge's NV Csoporton belül összehangolják a kockázati tőkebefektetéseket: a start-upokra koncentráló Jeremie 1 nyertes X-Ventures Alpha Zrt. - korábbi nevén Biggeorge's-NV Equity Zrt. - és a növekedési cégekbe fektető Jeremie 2 nyertes X-Ventures Beta Zrt. -, korábbi X-tech Capital Zrt. - alapkezelők mostantól egy új "brand"; azaz az X-Ventures név alatt működnek.

A névváltoztatással párhuzamosan bővül a befektetési fókusz is, hiszen a kezdő vállalkozások mellett a már expanzióban lévő, cash pozitív, de a növekedéshez további forrásokat kereső cégeket is finanszíroznának. A start-up vállalkozások finanszírozása ugyan elsősorban a most induló seed-alapok feladata, de a Betan keresztül az X-Ventures nem zárja ki, hogy második körös befektetőként ezekbe a vállalkozásokba is befektet.

A kockázati tőke által "kedvelt" informatika és biotechnológia iparágak mellett az új alap kiemelt célkitűzései közé tartozik a hagyományos szektorok, ilyen az egészség-, szálloda-, logisztika-, elektronika és gépgyártás felé történő nyitás.