Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az értékelés alapja a The Banker szakértői által készített részletes elemzés, amelyben a pénzintézetek pénzügyi eredményeit, növekedését és teljesítménymutatóit vizsgálják. Mindezek mellett értékelik a bankok helyi gazdaságban betöltött szerepét, és az általuk alkalmazott innovatív és költséghatékony technológiákat is.

A díj elismerése azon erőfeszítéseinknek, hogy az 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelünknek megfelelő pénzügyi tanácsokat adjunk, valamint kényelmes és gyors szolgáltatásokat nyújtsunk - mondta Hendrik Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója a londoni díjátadó gála után.

A bank teljesítményének elismerésében szerepet játszott, hogy az elmúlt években vezető pénzintézetévé vált az MNB növekedési hitelprogram (nhp) hitelkihelyezésének, illetve elsőként tette elérhetővé a hazai kkv-k számára az Európai Beruházási Alap COSME garanciaprogramját, amely költségmentesen 50 százalékos hitelgaranciát nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak.

Az ország második legnagyobb fiókhálózatának fenntartása mellett az elmúlt két évben 1 350 millió forintot fordítottunk digitális és mobil kényelmi megoldásokra - tette hozzá Scheerlinck.