Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Immár hatodik alkalommal (2008, 2011, 2013, 2014 és 2016 után) nyerte el a K&H Az év bankja Magyarországon díjat, amelynek alapja a The Banker szakértői által készített, a pénzügyi eredményeket, a növekedést és a teljesítménymutatókat részletesen vizsgáló elemzés. Emellett értékelik a pénzintézetek lokális, helyi gazdaságban betöltött szerepét, és az általuk alkalmazott innovatív és költséghatékony technológiai megoldásokat is.

Mi a K&H-nál könnyen, egyszerűen és gyorsan szeretnénk mintegy 1 millió ügyfelünk pénzügyeit intézni bármikor, bárhonnan. Az ország második legnagyobb fiókhálózatának és mintegy 4100 munkatársunknak köszönhetően, tanácsadóink ügyfeleinkhez közel mindenhol megtalálhatóak Magyarországon, szakértő és személyre szabott tanáccsal segítve őket, amikor nehéz, összetett és hosszú távú pénzügyi döntéseket hoznak - mondta David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója.

A világ több mint 100 országában jelenlévő The Banker angol nyelvű havilap a bankszektor egyik legrangosabb nemzetközi pénzügyi folyóirata.